Lempäälän Autokatsastus Oy – se oikea katsastusasema!

Lempäälän Autokatsastus Oy on Ideaparkin alueella sijaitseva luotettava ja paikallinen katsastusasema. Katsastamme kaikki ajoneuvot raskaasta kalustosta harrasteajoneuvoihin ja henkilöautoihin. Voit ajaa meille sinulle sopivana ajankohtana tai varata ajan etukäteen.

Ajanvaraus

Haluatko katsastuttaa autosi nopeasti? Varaa aika sähköisestä ajanvarauksesta tai soita!

Luotettava lempääläinen katsastusasema

Lempäälän Autokatsastus Oy on 100 % suomalainen katsastus- ja rekisteröintipalveluita tarjoava yritys. Olemme palvelleet asiakkaita Lempäälän Ideaparkin alueella jo vuodesta 2008 alkaen. Erikoisosaamiseemme kuuluu etenkin raskaan kaluston sekä harrasteajoneuvojen katsastukset. Tehtävämme on tarkistaa huolellisesti autosi kunto ja siten varmistaa, että tiellä liikkuminen on turvallista sekä sinulle ja matkustajillesi että muille tienkäyttäjille. Henkilökuntamme on erittäin kokenutta, asiantuntevaa ja asiakaspalveluhenkistä. Pyrimme tekemään sinulle katsastuksesta helpon ja miellyttävän kokemuksen. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Katsastukset kaikkiin tilanteisiin

Katsastamme kaikki ajoneuvot niiden kokoon ja ikään katsomatta: meillä saat katsastettua raskaan kaluston kuten kuorma- ja linja-autot sekä henkilö-, paketti- ja matkailuautot. Lisäksi katsastamme myös perävaunut.

 

Palvelumme kattaa myös kaikki eri katsastustyypit:

  • Teemme kaikilta ajoneuvoilta tietyin säännöllisin väliajoin edellytettävät määräaikaiskatsastukset. 
  • Suoritamme ajoneuvon teknisten muutosten jälkeen tarvittavat muutoskatsastukset.
  • Saat meiltä ajoneuvoa rekisteröitäessä tarvittavat rekisteröintikatsastukset ja maahantuontikatsastukset.
  • Tarjoamme myös vaurioajoneuvojen katsastukset ja ralliautojen katsastukset.

Tutustu tarkemmin palveluihimme ja hinnastoomme ja varaa aika katsastukseen!

Palvelut ja hinnasto

Mitä katsastuksessa tapahtuu?

Katsastuksen tarkoituksena on varmistaa, että ajoneuvo on turvallisessa ja ympäristön kannalta hyväksyttävässä kunnossa.

 

Katsastuksessa tarkastetaan monia asioita:

  • valmistenumero, rekisterimerkinnät, asiapaperit, rekisterikilpi
  • akselistot, pyörät ja jousitus
  • jarrut
  • valaisimet ja sähkölaitteet
  • ympäristöhaitat (pakokaasumittaus ym.)
  • alusta ja kori
  • ohjauslaitteet
  • muut laitteet ja varusteet
  • näkyvyys (mm. tuulilasi).

Ajoneuvon turvallisuuteen ja toimintaan vaikuttavista vioista ja puutteista monet voi havaita itse ennen katsastusta. Viat ja puutteet kannattaa korjata, jotta välttää katsastajan antamat korjauskehotukset tai sen, että ajoneuvo ei läpäise katsastusta.

Ajanvaraus

Aja katsastukseen tai varaa aika!

Suurin osa asiakkaistamme tulee meille aikaa varaamatta, silloin kun heille parhaiten sopii. Halutessasi voit varata ajan, jolloin pääset jonottamatta palveltavaksi. Etenkin isommille ajoneuvoille suosittelemme ajanvarausta, sillä niiden katsastamiseen soveltuvia kaistoja on käytössä vain yksi.

 

Henkilö- ja pakettiautojen kuljettajat voivat varata ajan helposti sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä. Vaihtoehtoisesti voit aina soittaa meille.

Katso yhteystiedot tästä

Seuraa meitä Facebookissa!

Katsastusasemallamme on sivu myös Facebookissa. Ota sivu seurantaan, niin pysyt perillä ajankohtaisista tarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista!